Zet de wereld van morgen vandaag op je lijstje.

Ook jij kunt heel gemakkelijk iets bijzonders betekenen voor de wereld. Door net als steeds meer bewuste eters, wat vaker te kiezen voor biologisch. Met elke bio-boodschap extra zorgen we samen voor meer bloeiende natuur, een vruchtbare bodem, dierenwelzijn en een groene toekomst voor ons allemaal. Doe dus mee en zet biologisch op je lijstje. Een mooiere boodschap voor morgen is er niet.


De mooiste boodschap voor de natuur.

Producten met het groene blaadje - het Europese keurmerk voor biologisch - zijn gemaakt met alle aandacht voor mens, dier en milieu. Biologische boeren zorgen voor een vruchtbare bodem, sterke gewassen en meer biodiversiteit. Want alleen dankzij miljoenen soorten aan bloemen, kruiden, dieren, insecten en micro-organismen houden we de natuur veerkrachtig en in balans en kunnen ook toekomstige generaties er volop van genieten.

Lees meer over wat biologisch is en wat het betekent voor de natuur.


De mooiste boodschap voor jou en je gezin.

Als je biologische producten koopt, weet je dat er niets anders in zit dan natuur, liefde en aandacht. De boeren geven hun gewassen en dieren de tijd en ruimte om te groeien, zonder kunstmatige hulpmiddelen. Zodat jij kunt genieten met een goed gevoel.

Geniet nog meer van bio met deze recepten.


De mooiste boodschap voor de toekomst.

Boeren en telers die biologische producten maken, krijgen daarvoor een eerlijke prijs. Zo kunnen ze milieu- en diervriendelijk werken en tegelijkertijd een duurzaam bedrijf opbouwen. Hoe meer boeren zien dat biologisch een toekomst heeft, hoe beter dat is voor onze natuur. Jij draagt daaraan bij met elke bio-boodschap die je koopt.