Doe mee met de gratis workshop Kidsproof bio koken doe je zo!

05-01-22 17:02

Hoe zorg je ervoor dat het avondeten geen strijd wordt maar dat iedereen mee-eet en daarbij ook nog goede voedingsstoffen binnenkrijgt? Dat leer je in onze gratis en online workshop Kidsproof bio koken doe je zo! op woensdagavond 19 januari. Chefs Samuel Levie en Dionne van Zijl geven je alle tips en tricks voor maaltijden waar het hele gezin van geniet. Beide chefs zijn zelf ouders, en Samuel heeft zelfs meerdere kookboeken gemaakt over kinderen en eten. Ware deskundigen dus!

Samuel en Dionne laten je tijdens de workshop drie beproefde gerechten zien. Dit zijn twee gerechten voor het avondeten en een traktatie. Na de workshop ontvang je de recepten zodat je zelf ook aan de slag kunt!

Wat ga je leren tijdens de workshop?
Tijdens het koken komen verschillende onderwerpen aan bod zodat jij er nóg beter voor kunt zorgen dat jouw kids goed eten:

→ Hoe kun je ervoor zorgen dat je kinderen meer groenten en fruit gaan eten?
→ Hoe werkt de smaakontwikkeling bij kinderen?
→ Waarom is het goed om met biologische producten te werken?
→ Waarom kiezen Samuel en Dionne zelf voor biologisch?
→ Wat vinden kinderen wel en niet leuk en lekker om te eten?
→ En heb jij nog andere prangende vragen? Die kun je natuurlijk tijdens de workshop stellen!

Meld je gratis aan voor de workshop. Je ontvangt een bevestigingsmail in je inbox.

Voor wie is de workshop?
Deze workshop is voor iedereen die goed wil leren koken voor kinderen van 3 tot 10 jaar, en beter wil leren begrijpen hoe je kids meer groenten en fruit kunt laten eten.

Datum en tijd
De workshop is op woensdag 19 januari om 20:00 uur. Het is online live te volgen en duurt ongeveer 1 uur. Als je hebt deelgenomen kun je de workshop later terugkijken.


vind-ik-leuk(s)